Nu kan Du lyssna på veckans Radio Moderat i Österåker när Du vill!

Datum

Veckans program, om jag får säga det själv, är intressant och informativt. Med Ingela Gardner och undertecknad under ledning av Joachim Holmqwist som programledare tar vi oss från dåtid, nutid till framtid i Österåker. 

Med Ingelas smått imponerande 42 år bara i Österåkerspolitiken och mina förhållandevis blygsamma 16 år gör vi en kortare sammanfattning och framförallt hur vi ser att Österåker ser ut i framtiden, på kort och lång sikt ur ett Moderat perspektiv. 

Detta har endast varit möjligt med ett team av moderater i kommunen som varit drivande i de dagsaktuella samhällsproblemen och visionärer. Allt under parollen: Frihet och Ansvar. 

Moderaterna i Österåker är ett team som består av en stor och bred erfarenhet där medborgarnas bästa alltid är i fokus. 

Frihet och Ansvar med vår ””TES”

🔵Trygghet

🔵Ekonomi

🔵Skola

Dagen för sändning pågår Arbetsstämma för länets moderater och i slutet av oktober genomförs partiets arbetsstämma där landets moderater fastställer grunderna och inriktning för hur vi vill vara värdiga väljarnas förtroende genom verklighetsförankrad syn på samhällsproblemen. 

FLERA
ARTIKLAR