Sommarprat med en Moderat x2 – Elisabeth Svantesson & Mikael Sandström

Datum

Sommarprat med en Moderat har du som lyssnare möjlighet att få lyssna på en sympatisk, värdig, jordnära och klok Moderat – Elisabeth Svantesson, Ekonomiskpolitisk talesperson, 1:e vice ordförande i partistyrelse.

Elisabeth delar med sig av sig själv, synen på vad hon ser som sin uppgift som politiker. Med en makalös drivkraft och genuina vilja att förbättra och förändra för Sverige och alla medborgare. Spellistan är som vanligt vald av gästen med en tanke bakom varje låtval. 

Programmet sänds i morgon på lokalradion 103,7 MHz kl.11-12 och poddlänk kan följas HÄR.


Ytterligare en sommarpratare i Radio Moderat i Österåker – Mikael Sandström. En av många intressanta gäster i studion. 

Mikael var statssekreterare på samordningskansliet på Statsrådsberedningen 2006–2014 och arbetar sedan 2019 som kanslichef på Moderaterna i Stockholm.

Redan nu kan Du lyssna på denna såväl intelligenta som intressanta gäst. Samtalet och låtvalen är begåvat och med mer eller mindre tydliga kopplingar. Vi talar om samhällsproblemen, om miljöpolitik (där Mikael som doktorerat i  miljöekonomi är trovärdig och klok), om diplomatisk kris(?) och snapsvisor och kräftskiva, om historia och framtid, om varför Moderaterna behövs i svensk politik, om ledarskap och om Mikaels resa(resor) in i politiken och tiden som för närvarande är utanför den direkta styrningen. En dryg timma som ger stor behållning. Du kan lyssna via länk här.

FLERA
ARTIKLAR