På mindre än en månad….

På mindre än en månad har Österåker byggt upp en snabbutbildning inom vård- och omsorg. bland går det fort i kommunal verksamhet. Söndagen den 15 mars gav jag ett uppdrag (se pressmeddelande från måndagen den 16 mars här och här och P4 Stockholm reportage ) till kommundirektören och produktionsdirektören att rekrytera permitterad SAS personal och lokala företagares medarbetare i syfte att dels kunna få fler händer och fötter i verksamheterna och dels se till att permitterade kan få arbete och lön.

I går var 18 nyrekryterade snabbutbildade för att stärka upp i vård- och omsorg. Tack vare kommundirektör, produktionsdirektör och deras medarbetare blev detta verklighet!

Arbetet med utbildningarna fortsätter för de nära 200 som anmält sitt intresse till vår bemanningsenhet.

Lämna ett svar

Stäng meny