Inbjuden att tala med Moderatkvinnor i Riksdagen

Datum

Mycket hedrad att få bli inbjuden att den 15 november i Riksdagen få berätta för MQ, Moderat Kvinnor, (och andra?) om vad som drev mig att bli politiskt aktiv, från icke ”politiskt skolad” med ett liv ”före detta” och hur den resan började och vad vi i österåkersmoderaterna tillsammans med alliansen (självklart inte möjligt utan professionella tjänstemän) åstadkommit fram till nu. Hur elevernas skolresultat ökat, kvalitén i äldreomsorgen höjts, hur vi lyckats se till att barn och unga har tillgång till fler idrottshallar, fotbollsplaner mm samtidigt som vi sänkt kommunalskatten med 1kr och 90 öre sedan jag fick förtroendet att väljas till kommunstyrelsens ordförande 2011.
Från näst högst kommunalskatt i länet 2003 till nu näst lägst, till att placera oss som Sveriges näst mest effektiva kommun att hantera skattebetalarnas pengar.
Vi har motbevisat socialisternas okunskap (ideologi): Det går nämligen att öka välfärdens kvalitet OCH sänka skatten. Det handlar om respekt och en djupt grundad förståelse om vems skattepengarna är från början och självklart örnkoll på kommunens ekonomi. Och; Hur vi ser Österåkers möjligheter i framtiden.
Välkomna!

FLERA
ARTIKLAR