Äntligen första spadtaget för friidrottsarenan!

spadtaget
Även om arbetena redan tjuvstartat lite med mark-, el- och rördragningsarbeten så togs det formella spadtaget för den nya friidrottsarenan vid Röllingby idag. Undertecknad höll inledningstal innan det var dags för fyra friidrottsungdomar från Åkersberga SK att tillsammans företa det symboliska spadtaget.
Det var en välbesökt tillställning där bland annat det kända friidrottsoraklet Lennart Julin närvarade.
Banorna beräknas vara på plats om ungefär ett år. Det blir en arena som håller SM-standard med åtta löparbanor, hoppgropar och kastburar. En permanent läktare kommer byggas och arenan förbereds med modern teknik.
Ett mycket välkommet och efterlängtat tillskott till idrotten i vår kommun!
jag-och-armadas-vd-leif-blomqvist-inledningstalar
lennart-julin-flankerad-av-friidrottsungdomar
valbesokt-dag
arbetena-har-redan-smugit-igang
 
 
 

Lämna ett svar

Stäng meny