Back in business. Nomineringsprocessen inledd.

Datum

Nomineringsbild

Då var man tillbaka i matchen igen på allvar efter sommarledigheten, även om jag arbetade ett par dagar förra veckan och gick igenom post och mail som inkommit under frånvaron med mera.

En mestadels strålande varm och solig sommar har det varit och jag hoppas att så många som möjligt haft möjlighet att njuta av den. För egen del handlade det om bokläsning, sol, bad och aktiviteter med barnen. Geografiskt har jag befunnit mig både på västkusten och hemma i Österåker.

En intensiv höst väntar och i och med Fredrik Reinfeldts sommartal i Gustavsberg (Strandvik) nu på lördag den 17/8 klockan 12:00 inleds också valrörelsen inför europaparlamentsvalet samt valen till kommun, landsting och riksdag 2014 på allvar.

I går startade moderaternas interna nomineringsprocess. Nytt för denna gång är att man har en s.k. försöksnominering online. Du som är medlem i moderaterna går helt enkelt in på följande länk: www.moderaterna.net/kandidat2014. och nominerar dig själv om du är intresserad av att komma i läge för politiska uppdrag, eller så nominerar du den/de du vill se som moderat kandidat inför nästa års val till kommun, landsting och riksdag. Är du medlem men inte har ett användarkonto skaffar du ett enkelt via samma länk.

Själv kandiderar jag till kommunfullmäktige i Österåker och hoppas på förnyat förtroende fyra år till i Österåkers tjänst. Jag vill fortsätta arbeta för att Österåker ska vara länets bästa skärgårdskommun med en hög kvalitet i verksamheterna, ett gott näringslivsklimat, goda kommunikationer, attraktiva boenden och miljöer samt en låg skattenivå. Jag kandiderar dessutom till landstingsfullmäktige. Många landstingsfrågor har bäring på vår kommun och jag hoppas få förtroendet att bli Österåkers röst där. Om du som medlem i partiet skulle välja att nominera mig skulle jag så klart vara mycket tacksam!

FLERA
ARTIKLAR