Österåker har bäst förutsättningar att skapa jobb!

Datum

Bisnode 1
Österåker på plats 1 när det gäller förutsättningar att skapa nya jobb!

Dagens Industri rapporterar idag i pappersupplagan om resultatet av affärsinformations-företaget Bisnodes årliga kommunundersökning. Det är en kartläggning och ranking över vilka kommuner som har de bästa förutsättningarna att skapa jobb.

2013 toppar Österåker listan följt av Ekerö och Vellinge! Mycket glädjande information!

Vårt geografiska läge i absolut närhet till Stockholm, Arlanda och andra goda kommunikationer spelar så klart roll, men det räcker inte som ensam förklaring. Mixen av företag är viktig. Nystartade såväl som etablerade. Små-, medel- och större företag. Det gäller att ha en positiv inställning till och aktivt arbeta för att stimulera nyföretagande och entreprenörskap och det gör vi i Österåker!

Trevliga nyheter som förlänger glädjen från gårdagens VM-guld för Tre Kronor i ishockey!

Artikeln i DI 130520. Klicka på bilden för större bild.
Artikeln i DI 130520. Klicka på bilden för större bild.

FLERA
ARTIKLAR