Allmänpolitisk debatt om fyra viktiga områden

I den här talarstolen lär jag tillbringa en hel del tid i afton.
I den här talarstolen lär jag tillbringa en del tid i afton.

Vi tecknar 8 april 2013 och i afton är det allmänpolitisk debatt i fullmäktige. Det är ett rent debattfullmäktige utan beslutsärenden, där varje parti har möjlighet att anföra sin politik och debattera inom fyra utvalda områden.

I år är dessa områden:

 • Skola
 • Infrastruktur
 • Vård och omsorg
 • Skärgården – utifrån kommunens vision

Jag har förmånen att inledninsganföra under fyra minuter inom respektive område. 

Ser verkligen fram mot en livfull och förhoppningsvis saklig debatt från alla parter!

Debatten sänds live i Radio Österåker på 103,7 MHz med start klockan 18:30!

Radio Österåker Logo
Lyssna på debatten! Klicka här!

Detta inlägg har 0 kommentarer

 1. Lyssnade på radion och jag tycker det var en bra debatt om skola och mycket bra idéer på vad som bör göras. Något som netterstrand sa var att han önskar mindre klasser. Precis det tror jag är det bästa sättet att få fram lust och glädje där varje elev hinner bli sedd. Salsa med all rätt men det är inte tillräckligt. Det är bättre att från högre instans bereda för att göra mindre klasser. Salsa bidraget går bara in i en budget som redan är undermålig och täcker upp ett mindre underskott som rektorerna får i uppgift att göra konsekvens beskrivningar över hur det ska hämtas hem.

  Med vänlig hälsning,
  Albert Holewa
  Hackstaskolan

Lämna ett svar

Stäng meny