Put Your money where Your mouth is!

Datum

En granskning som lärarförbundet gjort visar att lärarlönerna är lägst i s-märkta kommuner. Trots fina ord från socialdemokratiska företrädare om att lärarlönerna måste höjas är det rätt klent beställt med förmågan att leverera visar det sig. Put Your money where Your mouth is?

I Österåkers kommun – som dessbättre inte är s-styrd – har vi valt att satsa ordentligt inför 2013 på just lärarlöner. Utöver det centrala avtalet lägger vi netto 10 miljoner exklusive PO-kostnader till lönehöjningar för duktiga lärare. Våra barn är vår framtid och skolan ska ge dem verktygen för vuxen- och yrkeslivet och därför väljer vi att satsa.

Stora ord i talarstolen eller konkreta handlingar? Jag väljer i alla fall det sistnämnda!

Läs mer här: http://www.dn.se/nyheter/politik/lagst-lararloner-i-s-kommunerna

FLERA
ARTIKLAR