Framtidsfokus där vi ser hela Sverige

Datum

Tillbaka efter ett intensivt, givande och stärkande Sverigemöte 15-16/3 där lite drygt 2000 moderater från hela landet samlades i ett soligt och välkomnande Karlstad. Proffsigt och välarrangerat är det minsta man kan säga om arrangemanget! Well done!

Förutom intressanta och innehållsrika seminarier om olika politikområden hölls inspirerande anföranden av partisekreteraren Kent Persson,  finansminister Anders Borg och statsminister Fredrik Reinfeldt.

Fokus är ansvar för ekonomin. Skolan, vården och omsorgen ska stå stark, men det gäller att prioritera. Tack vare en klok politik har vi lyckats stå relativt starka i en ekonomiskt orolig värld. Det ska vi fortsätta med. Trygghet och brottsbekämpning ska betonas och arbetas med än starkare.  Från att tidigare kanske ha uppfattats som aningen stockholmscentrerade ska vi nu lyssna på hela Sverige och vi ska se hela Sverige.

Alliansen har tagit avstamp för fyra ytterligare regeringssår. Det lönar sig att på förhand förbereda sig tillsammans med de man vill regera med. Det är hederligt för väljarkåren att se tydliga alternativ. Vi är en allians som har en gemensam samsyn i det stora. Vi står enade om en vision för Sverige. Också lokalt för Österåker – om man vill koka ner det.

Det enda man vet om oppositionen är att den är spretig – och med det vet man ju som väljare egentligen ingenting…

Se fler klipp från talen i Karlstad här

I afton kommunfullmäktige i Skärgårdskommunen. 18:30 börjar förhandlingarna. Du kan lyssna på sändningen här!

FLERA
ARTIKLAR