Österåkers Näringslivsdag

Datum

Förbereder inför Österåkers traditionella Näringslivsdag i samarbete med Svenskt Näringsliv. I dag får jag tala om Österåkers Vision 2020 och om den visionen är lönsam för företagen.

Jag känner mig i mycket gott sällskap genom att Riksdagsledamoten Johnny Munkhammar är en huvudtalaren. Johnny ska tala om Frihet, Förändring och Företagande. Passar mycket bra på Näringslivsdagen då närmare ett hundratal företagare är inbjudna för att ta del av nyheter och intressanta kortare föreläsningar som hur företagare kan göra affärer med offentliga sektorn och hur man kommer in på upphandlingar. Eftermiddagen erbjuds  workshops och inte minst det viktiga ”minglet”. Lunchen står som vanligt Svenskt Näringsliv för och kaffe och kakan sponsras i år av Åkersberga Bygg & Trä.  Inbjudan till näringslivsdagen slutlig[1] Genom länken kan du ta del av hela programmet.
Återkommer med kortare inlägg och bilder från dagen.

FLERA
ARTIKLAR