Vald av kommunfullmäktige

Datum

att från och med den 1 januari 2011 tillträda som kommunstyrelsens ordförande i Österåker! TACK!

Första sammanträdet pågck i 7 timmar och inte en minut var tråkig. Full debatt hela tiden och det bådar gott för framtiden. Vi var mågna moderater och många bröder och systrar i Alliansen som tog upp talartiden i fullmäktige. Vår opposition förde en bra debatt men tog inte så mycket tid i anspråk. Undrar möjligen om detta var min ”smekmånad”. Det visar sig.

Debatten handlade mest om våra satsningar på skolan och våra kärnverksamheter men också min faviorit; att fylla varumärket Österåker med värde! Service, Kvalitet och Framtid har jag fått som epitet, vilka jag gärna anammar.
samtidigt som alliansen satsar stort beslutades också om en skattesänkning om 33 öre. Nu har vi hamnat på en 9:e plats i länet med 18,90 kr

HÄR kan man också lyssna på intervjuvn med mig i Radio Stockholm tidigare idag. Samtidigt som programmet sändes blev jag vald av fullmäktige till KSO.

FLERA
ARTIKLAR