Moderata gruppen har valt att nominera mig till KSO – Tack för förtroendet!

Datum

Igår kväll blev det klart att den moderata fullmäktigegruppen, med acklamation, valde att nominera mig till Österåkersmoderaternas nästa Kommunstyrelseordförande, tillika kommunalråd. Utöver det blev jag också vald som gruppledare för den moderata gruppen.

Vid gårdagens möte upplevde jag att vi nu är ett parti bestående av förtroendevalda som vill det bästa för Österåkers nuvarande och blivande kommuninvånare. Detta val var det första valet på 12 år då moderaterna i Österåker har gått till val med en lista. En lista av kandiderande som alla har viljan och förmågan att tillsammans arbeta för framtidskommunen Österåker.

Väljarna har i detta val givit oss förstärkt förtroende för att leda Österåker. Vi kommer att visa att vi menar allvar med vår ambition att vara en av de fem bästa skolkommunerna i Stockholms län och vi ska visa att vi fortsatt kan erhålla den finansiella elitlicensen där  ansvar för att ge kommuninvånarna valuta för sina skattepengar är ledord.

Det är med stor glädje och ödmjukhet jag antar uppdraget och jag är beredd att med all kraft och energi tillsammans med mina moderata och allianskollegor fortsätta förbättra  Österåker. Jag är stolt över att ha fått förtroendet av såväl väljarna som den moderata gruppen.

Se pressmeddelandet HÄR.

Än en gång stort tack för ert förtroende, tack till alla er som röstat på moderaterna och tack till er som valde att kryssa mig och tack till den moderata gruppen som till sist också valt att nominera mig!

FLERA
ARTIKLAR