Nu har vi gjort vad vi kan

Datum

Nu kan vi bara avvakta 25 timmar till dess att vallokalerna stänger för #val2010.
Vilken valrörelse det har varit! Som vanligt intensiv men så här utan att ha djupanalyserat valrörelsen är känslan riktigt bra. Många nya vänner och bekantskaper och en massa skratt. Vi har täckt upp hela Österåker i vår utdelarorganisation, vi har knackat närmare 2000 dörrar i Österåker sedan i våras och vi har värvat många nya medlemmar. Redan nu riktar jag ett stort T A C K och ett ännu större LYCKA TILL till alla Österåkers kampanjare och kandidater till riksdag, landsting och kommun. Utan era insatser hade vi inte klarat alla aktiviteter som vi gjort. Nedan ett par bilder från en av våra roligaste och mest galna aktivitet, Stå-kampanjen vid väg 276 i fredags eftermiddag då det är många på väg hem och till sina fritidshus i framtidskommunen Österåker.

I morgon återstår bemanning av samtliga 14 vallokaler mellan 08:00 och 20:00 därefter är det valvaka på Hacksta Bistro för våra medlemmar.

Nu kan vi bara hoppas att allt vårt arbete och alla våra ansträngningar under de senaste fem veckorna ger det resultat vi önskar = VALSEGER 2010.

Vem vill du ha som statsminister när du vaknar på måndag? RÖSTA MODERAT!

FLERA
ARTIKLAR