Arbetar vidare för frihet och förnyelse och förbättring

Datum

Idag läser jag i SvD om en i raden av opinionsmätningar som visar på en hittills säker ledning för alliansen och med moderaterna som största parti.  Här läser jag också att både Demoskops och Sifo’s senaste undersökningar visar på ett historiskt ras för Socialdemokraterna nere på nivåer under 30 och till och med nere på 27,5%. Oerhört tungt för ett parti med en historia om över 40%.  Nej inget är klart ”til the fat lady sings” eller med andra ord när vallokalerna har stängt den 19/9 kl.20:00.

Vi arbetar vidare för frihet, mer av självbestämmande och förnyelse av vår politik i takt med att tiderna förändras. I Österåker är vi stolta över att vår kommun utvecklas i varsam och lugn takt, ingen hysteri som vissa påstår. Siffror från SCB visar att vi växer med ca 400 personer per år och av dessa 400 är ca 300 nyfödda. Det är sorgligt att höra andra påståenden om hur exceptionellt snabbt vi skulle växa när det faktiskt inte är med sanningen överensstämmande.  Läs på SCB eller kommunen hemsida om befolkningsstatistiken. Under början fram till mitten av 70-talet växte kommunen med 1000 personer per år, och det får man väl ändå erkänna var en stor inflyttning.

Idag har också Ingela Gardner Sundström beskrivit sin vision och dröm om kommunens Nya Gröna Lunga- Kanalstaden som också jag helt delar.  För Framtidskommunen Österåker blir det just den attraktionskraften vi behöver när vi själva, om en si-så-sär 30 år vill flytta in i flerfamiljshus och kanske till och med nya kommuninvånare lockas av den historiska tråden med Långhundraleden.

Vi arbetar vidare och nya krafter får vi genom väljarstödet och det personliga mötet med väljarna.

Rösta moderat och kryssa gärna nr 1. på valsedeln till kommunfullmäktige – Kryssa Michaela

FLERA
ARTIKLAR