NU är det dags att ta ställning – 21 dagar kvar till du kan rösta på moderaterna

Datum

Nu startar valrörelsen i Österåker och Sverige för moderaternas del på lördag. Det byggs moderna och miljövänliga valstugor för fullt. Den 21:a kl.11:00 öppnas dörrarna till Österåkersmoderaternas valstuga på torget i Åkersberga med en inbjudan till samtliga kommuninvånare att delta i vår öppningsceremoni.

Alla trycksaker är klara, alla affischer är klistrade och alla kandidater är laddade att delta och beredda att lyssna och berätta om våra idéer och tankar för Framtidskommunen Österåker. Vårt kommunala framtidsprogram är klart och genomarbetat med mycket tankar och förslag för vad vi vill åstadkomma under nästa och kommande mandatperioder. Allt i fihetens tecken. Friheten för människor att själva ta beslut över sina egna liv.

Som väljare i Österåker har man denna valrörelse också möjlighet att på ett tydligare sätt ta del av de kandidater som ställer upp till riksdag, landsting och kommunfullmäktige då det är många som kommer att bedriva personvalskampanjer dvs söka upp dig för att lyssna och berätta.

Vad vill vi i Österåker?

Kortfattat: Skolan, Tryggheten och ekonomin är de tre viktigaste huvudfrågorna där allt annat faller in under så som Miljöfrågorna under vår trygghet, Samhällsplanering och Infrastruktur där bland annat trafikfrågor ingår som är viktiga för att vardagen ska fungera för oss som bor och verkar i Österåker.

Skolorna i Österåker ska och KAN bli bland de fem bästa i Stockholms län. Skolans roll är framförallt att utveckla elevernas kunskaper.

I begreppet Trygghet innefattas så mycket mer än fysisk trygghet, du ska känna dig trygg att lämna dina barn på förskolan, skolan, känna dig trygg med att du själv, dina anhöriga  har det bra inom äldreomsorgen och sist men inte minst utan i själva verket en förutsättning för det ovan nämnd nämligen ekonomin. En fortsatt låg kommunalskatt och en ekonomi i balans där man som skattebetalare får valuta för sina pengar.

Vad vill våra opponenter? Vill inte de samma sak? Jo troligen, men vägarna till och inställningen för vems pengarna är som dras från min lön varje månad är. Jag överlåter åt våra opponenter att tala om vad de vill och koncentrerar mig på vad vi vill åstadkomma.

Från 1 september kan du förtidsrösta på moderaterna. Läs mer om hur och var på www.val.se

FLERA
ARTIKLAR