Ra(S) enligt Demoskop

Datum

Även om det är opinionsundersökningar som duggar tätt och det trots allt är valdagen som räknas kan jag inte låta bli att kommentera den senaste i raden av Demoskop.  Moderaterna är största partiet i Sverige med ett försprång om 3,9% och hämnar på historiskt höga 34,5%! (S) har sjunkit som en blyklump och ligger på låga 29,9% . (S) har i tidigare undersökningar legat under 30% i Stockholm men nu är det samma låga nivå i landet.

Den 30 april publicerades en artikel i DN där stasvetare uttaldae sig om att ett underläge i aprilundesökningen aldrig går att hämta hem till valdagen.  Ja det enda man kan säga att att det går fort i vändningarna.  Jag skrev då i mitt inlägg HÄR att jag mycket gärna tänkte referera till den artikeln i DN med Johoorå, det gick visst.  Och nu får jag möjlighet att redan idag säga; Johoorå, det gick visst!

För Moderaterna i Österåkers del handlar det om att få ut vår politik och faktum är att valsedeln nu nu föreligger visar på ett generationsskifte. Vi är många nya, yngre och pigga moderater som tillsammans med varandra, alliansen och medborgarna vill gör Österåker till den bästa skärgårdskommunen i Stockholms län.

Målet är ett Österåker som grundar sig på varje människas möjlighet till självbestämmande och frihet under personligt ansvar och som baseras på människors lika värde och där samhället garanterar en grundtrygghet.

SvD

FLERA
ARTIKLAR