Veckan som gått och 101 inlägg

Datum

Vilken vecka! Fylld av roliga saker så som företagsbesök på Bilia, Linri AB och Art Farm. Se bilderna nedan (Foto: Lotta Holmgren).
Av naturliga skäl fylls dagarna nu av förberedelser inför kungabesöket den 28 maj där allt från lunchinbjudan och placeringar till avspärrningar vid olika anhalter och inte minst alla frivilliga funktionörer som ska ha korrekt information och förutättnignar och sist men inte minst alla som ska uppträda på olika ”scener”. Kommunstyrelsens ordförande ska skriva båce välkomsttal och avskedstal och alla som ska hålla tal ska öva.

Nedan är bilder från Art Farm i Boda (längs med väg 276). Jag gillar konsten där! Helt fantastisk. Är inte alls särskilt konstintresserad men detta föll helt i min smak.  Och så var dert ju Bilia! Har konstaterat att bilen passar mig: Undrar om maken blir lika övertygad?


Och ikväll väntras valborgseldar brinna och många färäldra ska ut och nattvandra.
På återskrivande.

FLERA
ARTIKLAR