Friår med i MP’s valmanifest m.m, m.m, m.m,

igen… Nu vill MP återinföra friåret. Förra mandatperioden var det inte särskilt många som nyttjade friåret.  Resnonemanget att ”ge människor mer tid och ökad livskvalitet” beror på hur man ser på viljan och drivkraften att arbeta. Om det lönar sig tillräckligt att arbeta skulle också fler arbeta fler timmar, som eget val! Nu förmedlar man istället att det är synd om människor som måste arbeta för att kunna leva och få livskvalitét! Konstigt sätt att resonera.  Utöver friåret vill man sänka momsen på krogbesök, frisörer och cykelreparationer! Hepp något mer populistiskt är…… borde vara svårt att finna…. men det är bara att gå till vad (S) lovar inför valet dvs i april få vi veta vad hela den röd-gröna röran vill. Gör först en utvärdering av hur många och framförallt vilka arbetsgrupper som valde att ta ett så kallat friår. Om jag minns rätt var det en framstående (S) politikers hustru bland annat. Så ja jag skulle uppskatta en redovisning av vilka som var berörda senast det var aktuellt. Se också här hur de röd-gröna har tappat i den senaste opinionsundersökningen, trots att MP ligger kvar på över 10%.

Läs om de övriga funderingarna i MP’s valmanifest HÄR och HÄR. HÄR om Alliansens satsning på Förbirfart Stockholm.

Lämna ett svar

Stäng meny