Att det ska vara så svårt!?

Datum

Är glaset halvfullt eller halvtomt? Det handlar om inställning. Det är klart mycket enklare att möta och arbeta med människor som ser glaset-som-halvfullt-attityden än den andra gruppen. Nu vill Stockholms stad engagera sina egna kommunanställda att delta och arbeta under LOVE 2010 festivalen inför kronprinsessbrölloppet. Vad är fel med det? Inget i min mening. Troligen är det så att man fått tillräckligt med frågor om man som kommunanaställd kan vara med och hjälpa till på ett eller annat sätt under festivalen. Att man som ansvig för festivalen då erbjuder sina anställda att vara med OM enhetschefen anser att de kan undvaras under festivalen eller om de behövs inom den egna verksamheten. Jag kan inte tänka mig att det är på något annat sätt.
Till Anna Klynning som är kommunikationschef på kultur och fritidsförvaltningen säger jag bara GO! De finns troligen en hel drös med människor som vill vara med frivilligt under festivalen. Det vet jag eftersom jag då det begav sig var ansvarig för de frivilliga under Vattenfestivalen och nu ansvarig för det kungabesök Österåkers kommun får i maj 2010. De finns! Jag lovar! Så misströsta inte för att någon i gruppen Glaset-är-halvtomt väljer att misstolka och för att tidnignen väljer att publicera. Nyhet? Knappast.
Lycka till under LOVE 2010!! Och jag ska med glädje besöka festivalen.

FLERA
ARTIKLAR