Betala för andras medlemskap

Datum

Så tråkigt! Nu vet jag ju inte exakt vad som skett annat än det jag läst i SvD, Expressen och DN idag, men det är i så fall inte första gången. Troligen handlar det om fler än fem värvade ”vänner och bekanta”som värvats.  Man kan väl tänka sig alla möjliga anlednignar till varför han enliget egen utsag ansåg att det kändes ”futtigt” att be om 100 kr från de ”vännerna” han värvade, jag har ingen aning om vad som skett egentligen. Men tyvärr är det inte förta gången sådant hänt i moderaterna och jag är glad att det denna gång har upptäckts i god tid före valet. I Expressen står det att läsa att riksdagskandidaten som hamande på en 7 plats i provvalet är bekant med ”kändisgäng” och en av deras planer för att var att utöka utbudet av nöjesliv i stockholm. En av planerna var att låta en (eller flera?) Formel 1 bilar köra genom Stockholms stad, den idén gillar jag i och för sig.

Trots allt, när en person ägnar sig åt skumma saker spiller det även på oss andra moderater även om varje klok människa vet att inte dra alla över en kam.

Därför är vi imorgon ute och kampanjar i Österåker för att tala om vår politik och frågor som berör människor i Österåker.

Uppdatering:

Stämman som idag skulle besluta om valsedeln för stockholm stads kandidater till riksdagen har ajornerats för vidare utredningar om det misstänkta valfusket som enligt SvD kan vara mer än man tidigare trott.

FLERA
ARTIKLAR