Kvinnligt…..

Datum

nätverande. Business in Heart. Idag var det runt 40 kvinnliga företagare som var samlade i Alceahuset, Österåkers kommunhus där Näringslivsenheten stod som värd genom Lotta Holmgren. Vilken kraft det finns i kvinnligt företagande och vilken styrka i detta nätverk. Vi hälsades välkomna av gruppledarna i Österåker Anna Skarin och Mia Andersson. Lotta Holmgren tog sedan över och berättade om kommunens Näringslivsenhet och dess vilja att hjälpa befintliga och blivande företagare i Österåker.

Därefter var det grundarna till Business in Heart, Mia Collin och Linda Norbergs tur att tala lite om deras idé och hur och varför nätverkande kvinnor kan ge mer affärer. Och innan ”minglet” fick alla närvarande tala om vem det var, företagets verksamhet samt vad man söker just nu. Vilken imponerande samlig kvinnor säger jag igen! Fick många nya kontakter vilket alltid är nyttigt och róligt.

Det har blivit mycket kvinnligt de senaste dagarna och det passar ju in med tanke på moderaternas partisekretrerares löfte om att ge Sverige en ”kvinno-chock”.

FLERA
ARTIKLAR